Automatizarea

Franka Emika Panda Research Collaborative Robot

Inspirat de agilitatea umană și simțul atingerii, robotul colaborativ Franka Emika Panda Research este un instrument electric sensibil și versatil. Cu senzori de cuplu pe toate cele șapte axe, brațul manipulează cu dexteritate și delicatețe obiecte, îndeplinind perfect sarcinile programate.

Caracteristicile unice ale robotului colaborativ sunt special concepute pentru a ajuta oamenii.

Read More

Controller PFC200

Controlerul PFC200 este un PLC compact pentru WAGO-I / O-SYSTEM modular. Pe lângă interfețele de rețea, controlerul acceptă toate modulele digitale, analogice și de specialitate găsite în seria 750/753.

Read More

Stäubli TS20 SCARA Robot

TS20 este un robot industrial de tip SCARA foarte compact și construit pentru viteză mare. Proiectat în întregime de Stäubli, acesta oferă multe din caracteristicile roboților mai mari din linia TS, oferind performanță ridicată și robustețe. Cablajul său este integrat în braț, făcând posibilă conectarea sculei direct la flanșă.

Read More

Techman Robot TM5-700

Robotul colaborativ TM5 oferă o programare simplă, capabilități inovatoare de viziune integrată împreună cu cele mai recente funcționalități de siguranță, toate conducând la o implementare rapidă într-o varietate uriașă de aplicații. Având funcționalitate de identificare a viziunii complet integrată în platforma de robot colaborativă, oferă o modalitate ușoară și intuitivă de a realiza sincronizarea robotului cu o piesă de lucru sau unelte. Totodată camera permite identificarea rapida a produsului, a coduri de bare 1D sau 2D sau o serie de alte aplicații de detecție vizuală, oferind astfel o adevărată soluție Industry 4.0.

Read More