Prototipare

DMC 635 V Eco CNC

DMC 635 V eco este o freză CNC cu 3 axe, cu capacitatea de a stoca 20 de unelte preîncărcate. Poate efectua mișcări de 635 [mm] pe axa X; 510 [mm] pe axa Y; 460 [mm] pe axa Z. Rotația maximă a axului este de 1200 [rpm]. Utilizarea principală este pentru producția de precizie medie și înaltă, până la 0,01 [mm]
 Read More

Axiomet DG2010AF Function Generator

Generator de semnale electrice cu ajutorul căruia se pot controla și simula diferite componente electronice. Acest echipament poate genera semnale alternative sau continue de diferite forme, amplitudini și frecvențe. Poate fi folosit, de exemplu, pentru a testa tranzistoarele, aplicându-le semnale de comandă sau pentru a testa performanța unui amplificator operațional etc.
Read More

Maker-Bot Replicator 2X 3D Printer

Imprimantă 3 D cu capacitatea de imprimare cu 2 culori în același timp. De obicei este utilizat pentru prototipare rapidă.
Read More

NVIDIA Jetson TK1

Kitul de dezvoltare Jetson TK1 vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a debloca puterea GPU pentru aplicațiile pentru sisteme încorporate.

Read More

Keysight DSOx1102A Osciloscope

Acest echipament pentru laborator poate lipi componente electronice pe plăci de circuite imprimate, fire sau materiale metalice de suprafețe metalice. Vârful de lipit se poate încălzi până la 400 de grade Celsius, cu citirea temperaturii afișată pe un ecran LCD. Controlul temperaturii se poate face prin intermediul unor butoane. Dispune de un suport pentru ciocanul de lipit, care poate opri încălzirea.

Read More

UP Plus 2 3D Printer

Imprimantă 3 D utilizată pentru prototipare rapidă. Proiectat cu simplitate în minte și un sistem de operare open source.
Read More

Weller WD1000 EU Soldering Station

This workbench equipment can solder electronic components on printed circuit boards, wires, or metallic surface materials. The soldering tip can heat up to 400 grades Celsius, with the temperature reading displayed on a LCD screen. Control of the temperature can be made via push-buttons. It features a soldering pen support, which can turn off the heating by putting the pen in it.
Read More

Twintex TP4305 Workbench Power Supply

Sursa de alimentare Twintex TP4305 poate menține și controla tensiunea de alimentare a componentelor electronice sau a modulelor la o valoare definită. Cu ajutorul cablurilor de alimentare, acesta poate furniza maxim 30V tensiune și maxim 3A. Dispune de 4 canale (2 canale cu maxim 30V, 1 canal cu maxim 15V și un alt canal cu valori cuprinse între 15-30V), un afișaj LED (poate afișa valori pentru fiecare canal) și butoane de control.
Read More

Pocket NC V2-10

Pocket NC V2-10 este o freză CNC cu capacitatea de mișcare pe 5 axe. Ceea ce face această freză specială este gabaritul, fiind proiectată pentru a putea încăpea pe birou.


Read More