Interacțiune om-mașină

Wacom Cintiq

Modelul Cintiq Companion prezintă un control multi-touch care ofera 2048 niveluri de sensivitate la presiune, o rezoluție 1.920 x 1.080, butoanele situate în stânga tabletei pot fi personalizate in funcție de preferințele utilizatorului, un suport care permite utilizatorului să încline tableta în trei grade diferite și cântărește aproximativ 3,9 kilograme. Pe lângă sistemul de operare, principala diferență între modelul Android și PC este stocarea, versiunea Android avand 16/32 GB, în timp ce versiunea pentru PC folosește un SSD de 256/512 GB.
Read More

Shimmer3 GSR Sensor

Galvanic Skin Response Sensor este utilizat pentru biofeedback GSR în timp real. Senzorul Shimmer GSR + un senzor monitorizează conductivitatea pielii între doi electrozi refolosibili atașați la două degete ale mâinii cauzată de un stimul, glandele sudoripare devin mai active, crescând umiditatea pielii și permit curentului să circule mai ușor schimbând echilibrul pozitiv și negativ al ionilor în lichidul secretat (creșterea conductanței pielii).
Read More

Hololens

Hololens este primul computer portabil holografic independent, disponibil ca o pereche de ochelari de realitate mixtă.
Read More

IMotions Software

Cu platforma de cercetare biometrică a lui iMotions, cercetătorii pot combina urmărirea ochilor, expresiile faciale, răspunsul galvanic al pielii, EEG, EMG, ECG fără alte configurații. iMotions este o soluție software simplă, cu stimuli sofisticați prezentați și integrări pre-construite, ceea ce îl fac foarte ușor de utilizat.
Read More

Leap Motion

Sistemul Leap Motion recunoaște și urmărește mișcarea mâinilor și a degetelor. Dispozitivul funcționează cu o precizie și un ritm de urmărire ridicat și raportează poziții și mișcări discrete. Senzorii sunt direcționați de-a lungul axei y și au un câmp de vedere de aproximativ 150 de grade.
Read More

Manus VR

Cel mai recent prototip al Manus VR este fabricat din c, care este o țesătură sportivă igienică care este cunoscută și sub numele de Spandex. Oferă elasticitate excepțională, fiind în același timp mai rezistent decât multe materiale naturale.
Modulul de senzori integrează un accelerometru, giroscop și magnetometru într-o singură unitate, care este fixat pe partea superioară a mănușii. Datele înregistrate sunt transmise folosind cel mai recent standard Bluetooth cu consum redus de energie.
Read More

NeuroSky EEG And Neurofeedback Headset Mindwave Mobile 2

Casca MindWave Mobile 2 transformă computerul într-un monitor al activității creierului. Casca măsoară în siguranță semnalele undelor cerebrale și monitorizează nivelul de atenție al utilizatorului, în timp ce interacționează cu o varietate de aplicații diferite.
Read More

Oculus Rift

Căștile Oculus Rift utilizează un ecran/lentila OLED pentru fiecare ochi, fiecare având o rezoluție de 1080 × 1200. Aceste lentile au refresh rate de 90 Hz și folosesc global refresh. De asemenea, folosesc low persistence, ceea ce înseamnă că afișează o imagine doar pentru 2 milisecunde din fiecare cadru. Această combinație între refresh rate, global refresh și low persistence înseamnă că utilizatorul nu experimentează nici un fel de neclaritate sau mișcare cu care se confruntă un monitor obișnuit. Utilizează lentile care permit un câmp vizual larg.
Read More

Dispozitive RealSense

Tehnologia Intel® RealSense ™ acceptă o gamă largă de sisteme de operare și limbaje de programare. Intel® RealSense ™ SDK vă permite să extrageți din camera video date de adâncime și să folosiți interpretarea acestor date în platforma pe care o alegeți.
Read More

Sprout Pro by HP

Sprout Pro creată de HP vă permite să manipulați lumea fizică și digitale în moduri inovatoare. Construit cu un computer, proiector, camere de înaltă rezoluție, Touch Mat și capacități de captare 2D și 3D pentru o experiență incredibilă.
Reduce nevoia de un hardware suplimentar cu un sistem care integrează mai multe tehnologii. Se adaptează perfect mediilor în schimbare.
Read More

Tobii Eye Tracking Glasses 2

Tobii Pro Glasses 2 este următoarea generație de ochelari care permit urmărirea ochilor. Pro Glasses 2 arată exact ce privește o persoană în timp real, în timp ce se mișcă liber într-un laborator, magazin, restaurant sau în orice locație.
Read More

Ultracortex "Mark IV" EEG Headset

Ultracortex este o cască printată 3D, destinată să funcționeze cu orice placă OpenBCI. Este capabil să înregistreze activitatea creierului (EEG), activitatea musculară (EMG) și activitatea inimii (ECG). Nu este conceput pentru stimularea transcraniană sau pentru trimiterea de orice fel de semnale. Această cască este proiectată pentru a primi numai semnale EEG. Ultracortex Mark IV este capabil să preleveze până la 16 canale de EEG din până la 35 de locații diferite de 10-20.
Read More

HTC Vive

Căștile Vive au un refresh rate de 90 Hz și un câmp vizual de 110 grade. Dispozitivul folosește două ecrane, câte unul pentru fiecare ochi, fiecare având o rezoluție de 1080 × 1200 (2160 × 1200 pixeli total). Măsurile de siguranță includ o cameră, care permite utilizatorului să își observe mediul înconjurător fără a-și îndepărta casca. Controlerele wireless sunt mâinile realității virtuale, făcând o experiență mai imersivă pentru utilizator.

Shimmer3 ECG / EMG

Dispozitivul Shimmer3 ECG / EMG poate poate fi utilizat pentru a monitoriza 4 canale de ECG. Dispozitivul are cea mai bună calitate a datelor, folosind un senzor 10DoF, accelerometru, giroscop, magnetometru și altimetru. De asemenea, oferă date brute extrem de precise și fiabile din punct de vedere științific, pentru a permite controlul complet asupra captării și interpretării datelor percepute în timp real.
Read More