Shoes Time, prima curățătorie modernă de pantofi din Sibiu

Afacerile înființate în proiectul Smart Innobusiness – Sprijin pentru antreprenoriat și dezvoltare de afaceri inovative, Proiect cofinanţat din Fondul Social European – Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 – POCU 2014-2020, AP6, OS 6.13 sunt vizibile în comunitate și sunt prezentate în presa locală. Una dintre aceste afaceri este Shoes Time.

O parte din articolul postat în ziarul Ora de Sibiu este redată în continuare. Articolul complet poate fi accesat aici: https://www.oradesibiu.ro/2023/02/18/video-shoes-time-prima-curatatorie-moderna-de-pantofi-din-sibiu/
Mai multe detalii despre Shoes Time și activitatea lor găsiți aici: https://shoes-time.ro/despre-noi/

Dacă până acum am fost obișnuiți să vedem curățătorii de haine, Iulian Tița a venit cu o idee inedită pentru sibieni, și anume o curățătorie de pantofi. Aceasta se află pe Strada Cetății la nr. 22 și oferă pantofilor o îngrijire „ca la carte”, folosind numai soluții și aparatură specială.

Shoes Time este o companie de prestări servicii de curățare și întreținere profesională a încălțămintei precum polișarea și igienizarea acesteia și nu numai. Deschisă acum o lună, curățătoria este singura de acest tip din Sibiu. La curățătorie se folosește tehnologie bazată pe un generator de abur profesional și puternic, pentru curățarea exterioară și internă a pantofilor, dar și a altor categorii de produse precum jachete sau geci de piele, căști de protecție moto sau ski, echipamente și accesorii diverse.

 Ideea afacerii i-a venit lui Iulian când era la facultate pentru că își dorea să aibă pantofii curați și igienizați, dar nu dorea să îi strice în mașina de spălat. „Eram în anul doi de facultate și țin minte că mă plimbam printr-un centru comercial din Sibiu și mă gândeam cum ar fi să existe cineva care să îți curețe într-un mod profesional pantofii. Eu mi-am dorit să îmi întrețin și să îmi îngrijesc încălțămintea într-un mod corespunzător, nu să o iau, să o arunc pur și simplu în mașina de spălat și să aștept un rezultat. Rezultatele sunt estetice, sunt curați, dar încălțămintea poate fi stricată în mașina de spălat” ne-a spus Iulian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *