Daily Optimist – Atelier de Cafea la Sibiu

Afacerile înființate în proiectul Smart Innobusiness – Sprijin pentru antreprenoriat și dezvoltare de afaceri inovative, Proiect cofinanţat din Fondul Social European – Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 – POCU 2014-2020, AP6, OS 6.13 sunt vizibile în comunitate și sunt prezentate în presa locală. Una dintre aceste afaceri este Daily Optimist.

O parte din articolul postat în ziarul Ora de Sibiu este redată în continuare. Articolul complet poate fi accesat aici: https://www.oradesibiu.ro/2023/03/13/atelier-cafea-din-columbia-si-brazilia-prajita-pe-loc-la-daily-optimist-din-sibiu-demichelle-furnizorul-casei-regale-a-romaniei-video-galerie-foto/

O experiență inedită se realizează doar prin implicarea unor oameni pasionați de domeniul în care profesează și care vor să ducă tradiția mai departe. Atelierul de cafea „Daily Oprimist” aduce în întâmpinarea sibienilor nu doar o cafea de calitate cu gust autentic, ci și evenimente dedicate iubitorilor de cafea și sibienilor care vor să afle informații aprofundate despre proveniența și procesul de prăjire al acesteia.

Sibienii au avut ocazia să deguste adevărata aromă a cafelei și să se familiarizeze cu procesul de prăjire al acesteia în decursul unui atelier demonstrativ care a avut loc weekend-ul trecut la „Daily Optimist”. Un concept nou, prin care s-a dorit înțelegerea și descoperirea a ceea ce înseamnă o cafea de calitate, au fost principalele motive ale desfășurării evenimentului.

Prima ediție a evenimentului „Târg de cafea, Viață, Povești”, Remus Seghedin, administratorul „Daily Optimist” împreună cu invitatul special Mihail Florescu, zis și „Michelle”, furnizorul Casei Regale a României de peste zece ani, s-a remarcat printr-o atmosfera relaxantă îmbinată cu mirosul îmbietor al cafelei proaspăt prăjite și secrete pe care doar un expert în cafea le cunoaște.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *